Meghan Markle - Kate Middleton, dispută? Dezvăluiri din Familia Regală

Meghan Markle - Kate Middleton
Meghan Markle - Kate Middleton

Paul Burrell, majordomul fostei prințese Diana, a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar exista o dispută veche între ducesa de Sussex Meghan Markle și ducesa de la Cambridge Kate Middleton.

Când vine vorba de vechea dispută regală dintre ducesa de Sussex, Meghan Markle, și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, fostul majordom al prințesei Diana nu crede în ea.

Sunt femei diferite, cu diferite roluri, din diferite culturi. Kate știe că Meghan nu este o amenințare pentru ea, iar Meghan este destul de matură să înțeleagă că rolul ei este foarte diferit de cel al lui Kate", a spus Paul Burrell pentru US Weekly, potrivit foxnews.com.

Primele semne ale unei dispute au apărut în noiembrie 2018, când The Telegraph a anunțat că Markle a făcut-o pe Middleton să plângă din cauza unei afirmații cu privire la rochiile de domnișoare de onoare pentru nunta ei cu prințul Harry.

Presupusa tensiune dintre cele două ducese, ambele în vârstă de 37 de ani, a fost întărită de anunțul lui Meghan Markle și al prințului Harry cu privire la plecarea de la Palatul Kensington din Londra, unde locuiește Kate Middleton împreună prințul William, fratele mai mare al lui Harry.

'Sigur au diferențe de opinie'

Burrell, în vârstă de 60 de ani, a servit-o anterior pe regina Elisabeta a II-a, apoi urmând să lucreze pentru mama lui Harry și William, prințesa Diana. Fostul majordom nu crede că există o "gelozie" între Markle și Middleton, dar este "sigur că au diferențe de opinie".

"Nu am nicio îndoială că Meghan nu este o persoană care să spună mereu "da", a spus Burrell la Us Weekly. "Ea își exprimă opiniile ca o femeie americană de astăzi, a adăugat acesta.

Vezi și: Meghan Markle, 'Ducesa capricioasă'. Critici în presa britanică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel