Meghan Markle, enervată de declarațiile lui Piers Morgan. Reclamație pe numele jurnalistului care a demisionat între timp

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Meghan Markle a depus plângere în urma atacului primit din partea prezentatorului Piers Morgan, care a și demisionat între timp. 

Interviul Prințului Harry și a lui Meghan Markle a stârnit o controversă mondială. Piers Morgan, prezentatorul emisiunii „Good Morning Britain” a demisionat marți după ce a comentat în termeni duri dezvăluirile făcute de ducesa de Sussex.

În urma gestului făcut de jurnalist, Meghan Markle a depus o plângere la postul de televiziune ITV. Aceasta i-ar fi scris luni lui Carolyn McCall, CEO al ITV, atrăgând atenţia că afirmaţiile lui Morgan ar putea afecta discuţiile despre sănătatea mintală în Marea Britanie şi ar putea chiar să aibă un impact asupra unor persoane care se gândesc la suicid, potrivit CNN.

Piers Morgan a demisionat după ce a atacat-o pe Meghan Markle

Piers Morgan a părăsit emisiunea, la scurt timp după ce Ofcom, autoritatea britanică de reglementare a audiovizualului, a deschis o anchetă privind comentariile făcute de el în ediţia de luni.

Reamintim că Meghan Markle a anunțat că a avut gânduri de suicid din cauza presiunilor pe care le-a avut după intrarea în Familia Regală. 

"La cine ai mers? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, dar nu cred o vorbă din ce spune Meghan Markle. Nu aş crede nici dacă mi-ar citi un raport meteorologic. Nu sunt în măsură să pun la îndoială dacă a avut tendiţe sinucigaşe, nu sunt în mintea ei şi asta ea trebuie să spună", a spus Morgan. 

Mai mult, prezentatorul britanic a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie.

"Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală", a scris el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel