MEGA PROTEST sâmbătă, 13 iunie. ULTIMELE detalii, AICI

George Simion, sursă foto: George Simion Facebook
George Simion, sursă foto: George Simion Facebook

Protestul organizat sâmbătă 13 iunie, începând cu ora 12, pe strada Austriei din Rădăuți (jud. Suceava), împotriva tăierilor ilegale se va organiza într-un mod inedit. 

"Alianța pentru Unirea Românilor, partidul care organizează protestul de sâmbătă de la Rădăuți face pe această cale precizarea că, din cauza stării de alertă și a presiunilor făcute de baronul local Gheorghe Fluture prin forțele de ordine pe care le controlează, protestul se va desfășura în mod similar cu cel care a avut loc la Sebeș în urmă cu 2 săptămâni în fața fabricilor Kronospan și Schweighofer. Fiecare participant este rugat să vină cu un steag tricolor, iar bucovinenii în costum popular. În loc de strigăte se vor folosi claxoanele mașinilor", transmite George Simion copreședintele A.U.R..

Ce a declarat George Simion, copreședintele A.U.R. 

 „Dl. Gheorghe Flutur nu va putea să ne intimideze prin intermediul Jandarmeriei locale și al celorlalte instrumente administrative pe care le are la dispoziție sau să zădărnicească acțiunile românilor care spun adevărul. Avem dreptul legal, constituțional, de a ne afla pe drumurile țării. Protestul se va desfășura pe drumurile țării claxonând și afișând drapelul tricolor.

Dacă nimeni din județul Suceava nu îndrăznește să ridice glasul împotriva acestui baron galben, cu nimic diferit față de baronii roșii, să afle că A.U.R. reprezintă o generație nouă în politică care nu tolerează atacurile asupra sănătății românilor și încălcarea dreptului constituțional la liberă exprimare și la protest față de abuzurile constatate. Tăierea de păduri la proporții inimaginabile și distrugerea locurilor de muncă pentru suceveni și toți românii sunt fenomene negative care ne preocupă cu prioritate și pe care AUR va căuta să le îndrepte”, transmite George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel