McDonald's și Marriott caută români pentru angajare în Germania

Câteva companii germane caută în România, prin intermediul Agenției Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București, 70 de persoane care să lucreze sezonier în domeniul hotelier – gastronomic. Selecția candidaților va avea loc la Brașov, în zilele de 27 și 28 august.

"Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienți (15 posturi), recepționer (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald's și Burger King (15 posturi) și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi)", se arată într-un comunicat al ANOFM, preluat de site-ul Yahoo România.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar și ajutor în industria gastronomiei sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiența în domeniu și cunoștințe bune și foarte bune de limba germană, respectiv nivel A2 - B1/B2.

Citește și: Reportaj McDonald's - Amănunte inedite despre cum ajunge cartoful în restaurant - GALERIE FOTO

Pentru posturile de recepționer și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limba germană, nivel C1 - C2, cât și cunoștințe bune de limba engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsă între 6 luni și 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcție de angajator, începând cu luna septembrie 2014.

Salariul oferit este cuprins între 1.400 și 2.200 euro brut/lună, în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea.

Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în week-end și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contracost, respectiv 270 euro/lună, iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel