EXCLUSIV  Materiale de construcții, înțelegeri tacite, scumpiri. Cionca: Cărămida, maxim istoric! Ajungem să ne batem noi între noi, clienții

Foto Pexels
Foto Pexels

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a vorbit, la DCNewsTV, despre înțelegerile tacite cu privire la materialele de construcții.

„Nu e o înțelegere între marile puteri. Marea problemă va fi ce se întâmplă cu oamenii care efectiv au avut înțelegerea aceasta. (...) Dacă, spre exemplu, se vinde fierul cu 4,5 lei și oamenii sună, rezervă, îl plătesc, de ce să nu-l scumpesc la 4,7?! Statul nu intervine cu absolut nimic să reglementeze situația.

Vă spun punctual. Dacă în 2008 un metru cub de cărămidă era 340 lei și în 2010, cu inflația de vigoare, același metru cub de cărămidă s-a putut vinde cu 160 lei, înseamnă că și la 160 lei se obținea un profit. Deci, dacă la 160 lei tu în continuare obții profit... Astăzi, cărămida este la un maxim istoric. Care e problema în continuare? Că nu există în piață. Ajungem să ne batem noi între noi, clienții”, a explicat Adrian Ciocan, precizând că e vorba de o criză globală. 

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la interviurile DC News

Strângere de semnături pentru demiterea lui Fritz. Cionca: Cred că Timişoara nu ar mai greşi încă o dată alegând un astfel de om

Adrian Cionca a mai spus, în același interviu de la DC News, că social-democraţii analizează demararea unei campanii de strângere de semnături la Timişoara pentru demiterea actualului primar.

„Era o vorbă când eram copil: ‘aţi minţit poporul cu televizorul’. Pentru generaţia asta Facebook, parafrazez: ‘aţi minţit poporul cu Facebook-ul’. Ce înseamnă asta? Când tu spui ‘Fără penali în funcţii publice’ şi îmi pui la Colterm un om condamnat penal pentru fapte care ţin de gestiunea unei companii.  (…)

Totul este marketing. Cum a ajuns Fritz (n.r. – primar la Timişoara), un om care până la 34 de ani nu a muncit în viaţa lui niciunde, a fost doar ONG-ist? Ce răspundere ai când mergi la o fundaţie ca voluntar. (…) Nu are studii, nu are domiciliul în Timişoara. (…)

PSD e pregătit, la nivelul Timişoarei, inclusiv să ne apucăm să strângem semnături pentru demiterea domnului primar, că e prea mult. Ar fi nevoie de 70 şi ceva de mii de semnături, nu  foarte mult. Oamenii, atunci când l-au votat, mai mult decât votul pro-Fritz şi marketingul lui, a fost vot anti-Robu. Cred că astăzi Timişoara nu ar mai greşi încă o dată punând un băiat foarte frumos, cu o strategie de marketing impecabilă, să ajungă primar", a declarat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel