Măsurare TEMPERATURĂ. SCANDAL la supermarket - video ULUITOR: Sunteți un nimeni! / VIDEO

Autoritățile române au decis ca persoanele care au temperatură peste 37,3 C nu vor putea intra în magazine. Dar oamenii nu înțeleg că acest lucru este pentru binele lor, pentru sănătatea tuturor, și cred că ”datele” luate prin termomemtru sunt transmise ”undeva”.

Vă prezentăm ce s-a întâmplat la un supermarket în timp ce un paznic încerca să ia temperatura oamenilor care veneau la cumpărături. De cele mai multe ori, se lasă cu scandal. Oamenii umilesc paznicii care trebuie să le ia temperatura.

În imaginile de mai jos, veți vedea o femeie care se opune acestui procedeu.

”Nu vă permit! Trebuie să aveți consimțământul meu! Ce faceți cu datele noastre?! Ce ne faceți dacă avem peste 37 de grade”, se aude filmarea pe filmarea de mai jos.

Paznicul i-a explicat că nu i se fură datele... ci pur și simplu nu va fi lăsată să intre în magazin dacă va avea peste 37,3 grade Celsius. N-are nimeni ce să facă cu temperatura nimănui.

”Sunteți chiar un nimeni care țineți în mână un aparat! Nu trebuie să acceptați să țineți c#catul ăla în mână”, a spus ofuscată femeia către paznic.

”Suntem ca animalele!”, se aude o altă voce pe fundal.

”Nu acceptați să vă ia temperatura, oameni buni! Nu vă lăsați scanați termic!”, mai zice femeia revoltată după ce a umilit paznicul.

VEZI ȘI: Măsurarea temperaturii la supermarket. Expert în branding: Ne-am tâmpit?!

Iată video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel