Martina Navratilova, despre Simona Halep: “Are probleme”

Simona Halep a fost amendată cu 3.000 de dolari pentru că a aruncat cu racheta în partida cu Taylor Townsend, iar după această eliminare campioana noastră a fost pusă la zid de o legendă a tenisului feminin.

Martina Navratilova, fostă mare jucătoare de tenis, a dezvăluit pentru WTAtennis.com care este principalul motiv al eliminării rapide a Simonei Halep la US Open. Navratilova consideră că românca are mari probleme în a gestiona meciurile care urmează după un succes important. Acest lucru s-a întâmplat și anul trecut, după succesul de la Roland Garros, dar și în acest sezon, când Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, dar a ieșit în turul doi la Flushing Meadows.

Martina Navratilova s-a arătat dezamăgită de lipsa de consistenţă a Simonei Halep după senzaționala victorie de la Wimbledon 2019. Navratilova consideră că eliminarea din turul 2 la US Open nici nu poate fi considerată surpriza competiţiei în condiţiile în care sportiva din România obişnuişte să aibă variaţii importante de formă.

"Nu știu dacă eliminarea Simonei e cea mai mare surpriză de până acum. Am văzut deja multe episoade de acest gen din partea ei, chiar și anul trecut la Wimbledon, după ce câștigase Roland Garros. Am ajuns la concluzia că are o problemă în a gestiona victoriile și în a-și păstra calmul după ce obține un succes major. Este o jucătoare admirabilă, o luptătoare a generației ei, dar problema aceasta persistă din păcate", a declarat Navratilova pentru Tennis Channel.

Simona Halep a fost eliminată de la ultimul turneu de Mare Șlem al anului în turul secund, de americanca Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 7-6 (7-4). După acest insucces, Halep a renunțat și la meciul de dublu mixt alături de Horia Tecău, dar și la participarea la turneul de la  Zhenghzou.

Citește și: Simona Halep s-a retras

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel