Marilyn Mason, acuzat de o a doua victimă că a „biciuit-o, mușcat-o și tăiat-o”

Marilyn Manson ar fi ochit-o pe Evan Rachel Wood de când era adolescentă
Marilyn Manson ar fi ochit-o pe Evan Rachel Wood de când era adolescentă

Marilyn Manson ar fi „biciuit-o, mușcat-o și tăiat-o” pe una din victimele abuzurilor sale.

Conform The Sun, actrița Ashley Morgan Smithline, de 36 de ani, îl acuză pe starul american în vârstă de 52 de ani în timpul unui interviu recent. Ea este doar una dintre numeroasele femei care au vorbit despre abuzurile psihologice, sexuale și fizice pe care le-au suferit din cauza rockerului.

Actrița a făcut totul public în februarie

                                            

În februarie 2021, Marilyn a fost dat oficial în vileag de Smithline, printr-o postare pe Instagram, după ce aceasta a povestit experiența cu rockerul. „Am supraviețuit unui monstru”, a transmis tânăra, în interviul recent.

De nenumărate ori a fost abuzată Smithline de Manson, acuzându-l că a „biciuit-o, mișcat-o și tăiat-o cu un cuțit însemnat cu svastica, băgându-i și pumnul în gură în timpul relațiilor sexuale întreținute”. În plus, aceasta spune că rockerul a forțat-o să depună un jurământ cu sânge și a încuiat-o în „camera fetelor rele”, o încăpere din sticlă antifonică în care era pusă de fiecare dată când „îl enerva”.

Smithline nu este singura victimă a lui Manson. Esme Bianco l-a dat în judecată pentru acuzații grave de hărțuire la începutul lunii mai

                       

Actrița Esme Bianco, cunoscută pentru „Urzeala Tronurilor”, l-a dat în judecată pe cântărețul Marilyn Manson pentru hărțuire sexuală și bătăi. În plângere se arată că artistul metal a forțat-o pe actriță să se drogheze și a bătut-o. O altă acuzație ar fi că americanul și managerul său au încălcat legile internaționale pentru traficul uman când au plimbat-o între Londra și Statele Unite în baza promisiunilor deșarte că va avea de muncă.

De la aflarea veștilor, casa de discuri și agentul de booking l-au părăsit pe Manson. Artistul a negat acuzațiile, spunând că sunt „o distorsionare oribilă a realității”. „Poate cel mai oribil este că Warner (n.r., Marilyn Manson) a încuiat-o pe Bianco în dormitor, a legat-o de un stand de rugăciune și a bătut-o cu un bici care era folosit de naziști. A și electrocutat-o”, se arată în proces.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Loving Life (@landa_215)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel