Mariana Moculescu susţine că a fost bătută de iubit pentru că nu a vrut să facă sex

Mariana_Moculescu_sinucidere
Mariana_Moculescu_sinucidere

Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, susține că a fost lovită de iubitul ei deoarece a refuzat să facă sex. Aceasta a mers la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

"Am venit (la spital, n.r.) pentru că am fost agresată de Marin Cristian (iubitul ei, n.r.) la orele prânzului. Am mers la institutul medico-legal chiar cu câteva minute înainte de închidere şi medicul a constat agresiunea fizică care a avut loc astăzi", a declarat Mariana Moculescu pentru reporterii România TV.

Femeia declară că nu este prima dată când depune plângere împotriva actualului său iubit.

"S-a mai întâmplat, a mai avut un dosar penal cu certificat medic-legal în care s-a dat neînceperea urmăririi penale. Probabil pentru că nu am avut martori. De data asta am şi martori. Plângere voi face în această seară la Poliţia Capitalei. Voi schimba iala apartamentului", a mai declarat ea.

Mariana Moculescu a venit la spital însoţită de un prieten de-al său. Acesta a declarat reporterilor că ea i-a povestit că a fost lovită de iubit pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Mariana Moculescu a susținut în urmă cu câteva săptămâni că a trebuit să se mute în locuința iubitului ei din cauza frigului din apartamentul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel