Marian Godină a scris o nouă carte. Cum se numește noul volum

Polițistul brașovean Marian Godină a scris o nouă carte, despre care spune că nu este recomandată "părinților care au obiceiul să circule fără centură".

Noul volum, intitulat "În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!", cuprinde o serie de povestiri pentru cei mici, ilustrate cu imagini sugestive și atractive, pentru o educație rutieră într-un cu totul alt stil.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Marian Godină își explică demersul: "Mă întrebam cum ar putea fi stopat acest fenomen al traversărilor neregulamentare. Or fi și amenzile o metodă de combatere, chiar se dau zilnic amenzi pietonilor pentru asta, dar cred că adevărata soluție se află undeva mult mai în profunzime. Educația copiilor. Eu cred că asta e cheia. Explicarea regulilor de circulație trebuie să facă parte din educația fiecărui copil și să contribuie la formarea caracterului viitorului adult. Un copil educat temeinic în privința regulilor de circulație nu va traversa niciodată prin loc nepermis pentru că nici măcar nu va concepe așa ceva.

Metodele de educare a copiilor sunt destul de învechite. Nu știu câtă eficiență mai are în ziua de azi o listă de reguli de genul "Nu bate mingea pe stradă, Nu traversa prin loc nepermis, Nu traversa prin fața sau prin spatele autobuzului oprit", mai ales dacă nu sunt ambalate într-un mod captivant pentru copii care să-i facă să nu le perceapă ca pe niște porunci, ci ca pe niște povestiri interesante.

Citește și: Cioloș îi dă dreptate lui Godină: Nici eu nu o spuneam mai bine

Am legat o prietenie frumoasă cu Luca, băiețelul isteț care mi-a repetat mereu că nu-i pitic, are ghiozdanul mare și astfel el s-a ales cu o educație temeinică în domeniul circulației, în timp ce eu a trebuit să-i promit că voi scrie o carte ce îl va avea chiar pe el personaj principal, alături de mine. M-a mai pus să-i promit ceva: că nu voi mai fuma. Așa că iată-mă acum, nefumător și în postura de a vă invita ca împreună cu copiii dumneavoastră să-l cunoașteți pe simpaticul Luca, iar împreună cu Luca să intrați în mașina de poliție, să aflați reguli de circulație folositoare copiilor, dar și adulților.

Mâine dimineață, de la ora 8, voi posta pe pagină linkul de unde veți putea precomanda o nouă carte, frumos ilustrată (ce-i drept, mie mi-au făcut nasul cam mare...nu că ar fi micuț în realitate )) care va reuși cu siguranță să îi facă pe copii să îndrăgească polițiștii și să respecte întotdeauna regulile de circulație.
ATENȚIE: Cartea nu este recomandată părinților care au obiceiul să circule fără centură, pentru că nu vor mai putea face asta după ce le-o vor citi copiilor, aceștia preferând ca tati să aibă bani de jucării, nu de dat pe amenzi", explică Marian Godină. 

Noua carte scrisă de Marian Godină poate fi precomandată de pe site-ul editurii Curtea Veche în perioada 20-25 mai 2016.  Toate comenzile din această perioadă vor include autograful autorului și vor fi livrate după data de 26 mai, anunță reprezentanții editurii.

Dupa succesul inregistrat cu prima sa carte, "Flash-uri din sens opus", politisul brasovean Marian Godina revine cu o carte pentru copii, "In misiune cu Marian", volum ce cuprinde o serie de povestiri simpatice pentru cei mici, ilustrate cu imagini sugestive si atractive, anunta editura Curtea Veche, intr-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel