Maria Grapini: Lazăr trebuie să plece imediat!

Mihai Ciobanu / 02 apr 2019 / 22:32 Salveaza PDF Comentarii
Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini îi cere lui Augustin Lazăr să plece de la conducerea Parchetului General, după scandalul iscat de cazul dizidentului anticomunist Iulius Filip.

După o zi întreagă de dezbateri în Parlamentul European, Maria Grapini a transmis, marți seara, de la Bruxelles: “În mod normal, ar trebui să-si dea demisia, nu să se înscrie la concurs pentru un nou mandat! Ministrul Justitiei i-a cerut demisia pentru felul în care și-a… onorat primul mandat, dar văd că domnul Lazăr face pe naivul, ba chiar pe înverșunatul!

Chiar și acum, când ies la iveală amănunte abominabile despre atitudinea sa, ca șef al Comisiei de liberări condiționate a Penitenciarului Aiud, a Iadului Aiud, când auzim declarații cutremurătoare despre chinurile suportate de către Iulius Filip ȘI pentru că domnul Lazăr a refuzat DE DOUĂ ORI eliberarea sa din închisoare, procurorul general al României ne sfidează! A semnat cu mâna lui procese verbale în care scrie că s-a opus eliberării pentru că dizidentul Iulius Filip a continuat acțiunile subversive împotriva regimului Ceaușescu! Este incredibil! Revoltătoare sunt, deopotrivă, decizia de atunci și atitudinea de acum!   Odată intrat în rândul torționarilor, Lazăr trebuie să plece imediat!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27