Mari Jeanne Ion, reacție furtunoasă: Să vă fie rușine

Mari Jeanne i-a criticat aspru pe politicienii care se folosesc de cazul fetei batjocorite de șapte tineri în Vaslui, dar și pe oamenii din echipa lui Cătălin Măruță care au difuzat un interviu cu Raluca fără a-i proteja identitatea.

"Sa va fie rusine voua, politicienilor care incercati sa utilizati cazul de la Vaslui ca sa obtineti imagine. Si, in egala masura, sa va fie jena voua, jurnalistilor de platou care incercati sa virati povestea in politic la ordin de sus!

Iar echipei de la Maruta sa-i fie jena pentru isprava cu dezvaluirea identitatii fetei de la Vaslui. Cine face teren stie cat de greu reusesti, ca jurnalist, sa obtii declaratii de la martori si victime ale unor abuzuri - asa cum se face profesionist, in cazul in care isi dau acordul, cu protectia identitatii, cu acoperirea fetei si cu modificarea digitala a vocii.

Isprava asta a voastra ne distruge credibilitatea tuturor. Cine ne va mai crede ca avem corectitudinea sa protejam atunci cand promitem ca o vom face? Trebuie sa dam de fiecare data cu oistea in gard?", a notat Mari Jeanne pe Facebook.

VEZI ȘI: Mari Jeanne Ion, întâmplare șocantă: Presa nu a aflat încă despre caz 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel