Mari Jeanne Ion, întâmplare șocantă: Presa nu a aflat încă despre caz

În contextul în care cazul fetei violate din Vaslui a intrat în atenția presei și generează sute de comentarii, ziarista Mari Jeanne Ion atrage atenția asupra unui subiect despre care jurnaliștii încă nu au scris.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani care a fost violată de mai mulți tineri. Grozăvia s-a întâmplat într-un sat din Buzău.

"Sâmbătă asta, într-un sat din Buzău, un grup de "băieți șmecheri" a intrat în casa unei femei de peste 60 de ani. Au violat-o. Femeia a scăpat cu viață. Poliția zice că investigheaza. Presa nu a aflat încă despre caz. Femeii îi este jenă de gura lumii. Repet, e vorba despre o femeie în vârstă care nu umblă pe străzi seară singură și sigur nu reprezentă vreo ispită. Bestiile sunt bestii și o astfel de agresiune nu are nici un fel de circumstanță atenuantă. Punct!", a scris Mari Jeanne Ion pe contul său de Facebook.

Conform statisticilor Poliției, în România, în ultimii cinci ani au avut loc șase violuri pe zi; violuri care nu întotdeauna ajung subiecte de breaking news.

CITEȘTE ȘI: Maria Coman, semnal de alarmă: Să nu-mi spuneţi că generalizez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel