Marcel Ciolacu: ”Recunosc, îmi place Dan Barna!”. Liderul PSD îl cheamă URGENT să dea explicații

Scutaru Cristina / 10 sep 2019 / 13:10 Salveaza PDF Comentarii
Marcel Ciolacu
Descriere foto: Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus că îi place Dan Barna.

Desigur, într-o notă ironică, Marcel Ciolacu, deputat PSD, a zis că nu are cum să nu aprecieze talentul său de a fi insistent în a face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică.

”Aventurile lui HaBARNAm – capitolul „fericiți în România". Recunosc, îmi place Dan Barna! Nu ai cum să nu apreciezi talentul său de a fi insistent în a face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică.

Atletul schimbării și corectitudinii în politică ne-a transmis ieri, de pildă, că nu trebuie "să ne imaginăm că stă cineva la nivel european să facă verificări de mare profunzime la propunerile statelor membre". Asta cu privire la nominalizarea pentru funcția de comisar european din partea României. Sper să facă domnul Barna repede ceva și să salveze situația așa cum vrea să salveze România pentru că nu se mai poate cu atâta superficialitate nici la europenii ăștia...ea era bună doar când trebuiau să o susțină pe Kovesi sau să critice PSD...

De asemenea, am mai aflat că Parlamentul ales de milioane de cetățeni trebuie să devină un fel de bătaie de joc la cheremul președintelui care îi poate trimite propuneri FORMALE de premieri și apoi să-l dizolve fără nicio clipire. Și că asta va fi prima sa decizie în calitate de președinte. Sună din ce în ce mai bine, nu?!

Trecând peste aceste "barnisme" și revenind la lucruri serioase, nu poți sa vrei sa fii președinte dar tu să încalci Constituția de la bun început. Și să tratezi Parlamentul ca un subordonat docil.

Pare că Barna nu a trecut de etapa "Jos PSD". Iar agresivitatea, autosuficiența și disprețul pentru cei care au altă opinie nu pot înlocui deloc lipsa cronică de substanță si program politic al șefului USR.

Înainte de a fi președintele tuturor românilor, domnul Barna trebuie să ne convingă de faptul că este măcar președintele legitim al USR. Deocamdată, nu a obținut decât puțin peste o treime dintre voturile membrilor USR și trebuie să vină urgent cu niște explicații plauzibile la acuzațiile interne de fraudă electorală...”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu, deputat PSD.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28