Marcel Ciolacu, lider PSD, total surprins: Nu am cunoscut până acum un astfel de om

Marcel Ciolacu, lider PSD, a spus că nu a mai văzut un om precum Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzăului. 

Constantin Toma a creat grup ROMET din nimic. A muncit 20 de ani fără să își iau o singură zi de concediu. Știe ce înseamnă să muncești. Știe ce înseamnă să ai succes, dar și ce înseamnă să cazi la pământ.

(w670)

"După ce am fost ales președinte PSD, am hotărât niște reguli și principii pe care vrem să nu le încălcăm. Vrem să ne adaptăm cât mai bine la noile cerințe ale societății și la breaking news-urile pe care le vedem zilnic. Am vorbit foarte clar despre diferența dintre cine vrea să facă administrație, cine vrea să facă politică și cine vrea să facă afaceri. De aceea am și venit cu un candidat nou, fost senator PSD, care nu a activat în prima linie, un om de afaceri, cel mai pregătit om să fie primarul Buzăului, un om care este trecut prin viață cu bune și cu rele. Constantin Toma este un om modest, indiferent de câți bani a câștigat în existența dânsului, un om cu o putere de muncă fantastică. Eu nu am cunoscut până acum un astfel de om, cu o așa putere de muncă", a spus Marcel Ciolacu într-o emisiune de televiziune.

Cât despre Paul Negoiță, candidatul independent, care vrea să pună hainele de preot în cui pentru o funcție - cea de primar, Marcel Ciolacu și-a exprimat punctul de vedere.

[citeste si]

"Nici partidului, nici lui Constantin Toma nu le este teamă de niciun contracandidat, nici de preotul Constantin Negoiță. Nu cred că va avea succes în această nouă încercare. Campania de acum patru ani nu are nicio treabă cu campania de anul acesta. Eu, în locul dânsului, nu aș renunța la preoție pentru a candida la primărie. Este o meserie aparte totuși. Trebuie să ai un har pentru a fi preot. Vorbesc din punctul meu de vedere, a structurii mele ca om", a mai zis liderul PSD Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel