EXCLUSIV  Manuela Hărăbor: Este NĂUCITOR! Își calcă în picioare propriii copii

Manuela Hărăbor
Manuela Hărăbor

Actrița Manuela Hărăbor a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru DCNews, în care vorbește despre noul său spectacol, Familia Jeleznov, de la Teatrul Mic. 

Sunt cea mai nou venită actriță în trupa Teatrului Mic. Sunt dincolo de recunoscătoare. Spectacolul Familia Jeleznov pornește de la prima variantă scrisă în anul 1910, de Maxim Gorki, după aceea a fost schimbată după Revoluție. Cuvântul care caracterizează spectacolul este NĂUCITOR! Publicul este pus în situația de a trăi și de a retrăi o paletă atât de largă de emoții încât de abia la sfârșitul spectacolului observă la ce fenomen extraordinar a participat.

E foarte actual, e vorba de plaga anilor pe care o trăim, în care lumea este mânată de bani, de câștig, și calcă în picioare absolut orice, propriii copii și-i calcă în picioare, rude de sânge, nu contează nimic altceva peste acea himeră pe care o reprezintă averea. Personajul pe care îl interpretez, fata cea mare a Vassei Jeleznova, Ana, este pusă în situația să își facă o radiografie sufletească și să aibă o însănătoșire sufletească, în care da, câștigă bani, dar poate să câștige altceva care e hrănitor sufletului., a povestit Manuela Hărăbor în cadrul interviului acordat DCNews într-un decor de poveste, la Teatrul Mic.

 Răspunsul integral poate fi urmărit în VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel