Maluma și-a lansat propriul film documentar! ''Nu am crezut niciodată că voi vorbi despre ele''

Maluma documentar
Maluma documentar

Așteptarea a luat sfârșit! Maluma, unul dintre cei mai populari cântăreți columbieni ai momentului, și-a lansat propriul documentar, miercuri, 5 iunie. 

Fanii și oamenii curioși se pot bucura de premiera documentarului Maluma: Ce am fost, ce sunt, ce voi fi, un film de 90 de minute, care dezvăluie o parte a cântărețului columbian pe care lumea abia aștepta să o vadă. Documentarul este disponibil gratuit exclusiv pe YouTube, iar o versiune extinsă, cu interviuri și alte prezentări muzicale, va fi disponibilă abonaților YouTube Premium.

Filmul reflectă evoluția artistului de origine columbiană, începând cu primele zile de viață și până în momentul în care a devenit una dintre cele mai mari vedete ale industriei muzicale. 

Astfel, fanii cântărețului vor putea vedea o serie de fișiere și clipuri video cu sesiuni de înregistrări din studio, imagini de la concerte, din vacanțe și chiar momente intime de familie, de pe vremea în care Maluma era doar un băiat din Medellin, pe numele lui real Juan Luis Londoño Arias. 

Acest documentar povestește atât de multe lucruri despre care nu am crezut niciodată că voi vorbi, dar sigur a meritat să le spun. Mulțumesc tuturor pentru că îmi ascultați povestea, sper să vă inspire și să vă împliniți visul așa cum eu mi-l împlinesc pe al meu, a scris Maluma pe Instagram.

Urmărește documentarul în VIDEO de mai jos

Vezi și: Maluma a dezamăgit o româncă! Ce i-a făcut artistul pe scenă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel