MAI face angajări: 2.015 posturi de conducere sunt scoase la concurs

MAI
MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă, vineri, că 2.015 posturi de conducere vacante la nivelul instituţiilor aflate în aparatul central şi al instituţiilor care sunt în subordinea şi coordonarea ministerului vor fi scoase la concurs, după ce Guvernul a aprobat un memorandum în acest sens.

"Memorandumul aprobat de Guvern face parte din pachetul de eficientizare a actului managerial în Ministerul Afacerilor Interne.

Menţionăm că posturile deblocate prin memorandum vor fi ocupate doar prin concursuri organizate în condiţiile legii, în funcţie de specificul fiecărei funcţii în parte. De asemenea, prin ocuparea funcţiilor scoase la concurs se asigură stabilitate şi predictibilitate în cariera angajaţilor MAI", se precizează într-un comunicat al MAI.

[citeste si]

Potrivit sursei citate, la nivelul unităţilor ministerului sunt prevăzute aproximativ 12.000 de posturi de conducere, din totalul acestora fiind vacante aproximativ 3.700 de posturi.

Restul funcţiilor vacante care nu sunt prevăzute în memorandum urmează să parcurgă procedurile legale de deblocare la o dată ulterioară, precizează documentul menţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel