Madonna şi-a şocat fanii la ultimul concert. Cerinţe uluitoare ale vedetei

Turneul Madame X al cântăreței Madonna debutat marți, în fața a doar 2000 de persoane, la New York, surprinzând fanii de la concertul exclusivist cu regulile stricte și prin anumite momente descrise drept indecente, arată Smart Radio, păstrând un loc pentru piesele interpretei în playlist-ul zilei.

Spectatorii au fost obligați să își pună telefoanele mobile în pungi sigilate imediat ce au intrat în sala de la Brooklyn Academy of Music, unde toate cele 2000 de locuri erau ocupate, scrie Mediafax. 

Artista a urcat cu întârziere pe scenă, explicând că și-a găsit unul dintre dansatori pe Grindr. Ea a spus că una dintre piesele ei e "ca și cum te-ai culca cu Mozart". Cântăreața în vârstă de 61 de ani a mimat masturbarea, a tras cu poftă dintr-o sticlă de bere și a făcut glume decoltate despre bărbăția președintelui Donald Trump. "Cum se numește un bărbat cu penis mic? Donald Trump!", a spus Madonna.

"Cred că este important ca femeile să decidă ce fac cu trupurile lor", a afirmat artista după ce a interpretat piesa "Papa Don't Preach".

Copiii artistei, pe scenă

Ulterior, Madonna și-a adus trei dintre copii pe scenă, întrebându-i ce vor să transmită publicului. "Me too", a răspuns Stelle, în vârstă de șapte ani, evocând mișcarea împotriva abuzurilor sexuale. Micuța a continuat alături de sora sa, Estere, scandând împreună cu fanii artistei: "You're not my ba mea).

Turneul Madame X este inspirat de perioada petrecută de Madonna în Portugalia, cântăreața povestind cum a ajuns să fie inspirată de experiențele sale din Lisabona. Ea a povestit cum trăia "singură, plictisită și fără prieteni" în orașul în care se mutase pentru a-l ajuta pe fiul său, David Banda, în vârstă de 13 ani, să își urmeze visul de a juca fotbal.

"Am fost invitată într-un club de fado. Muzica melancolică, tristă și îndurerată era cea mai bună descriere a mea".
Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cântăreața cel mai bine vândută în secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele Madonnei se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel