Maddison Brown, noua iubită a lui Liam Hemsworth după depărţirea actorului de Miley Cyrus

Actorul australian Liam Hemsworth a fost surprins plimbându-se pe străzile din New York cu o colegă de platou, actriţa australiană Maddison Brown, după recenta sa despărţire de Miley Cyrus, relatează online ziarul spaniol ABC. 

De când s-a despărţit de Liam Hemsworth, cântăreaţa americană Miley Cyrus a ocupat primele pagini ale ziarelor cu iubirile sau cu dezamăgirile sale din dragoste. Mai întâi a fost scurta sa idilă cu populara influencer Kaitlynn Carter; iar mai recent cu noua sa relaţie, Cody Simpson, fostul iubit al lui Gigi Hadid.

Liam Hemsworth, care s-a refugiat în casa din Australia a fratelui său Chris după divorţ - după mai muţi ani de suişuri şi coborâşuri în relaţia sa cu fosta actriţă a studioului Disney - a dus o viaţă destul de retrasă până în prezent. Însă săptămâna trecută, el a fost surprins pe străzile din New York de mână cu o fată misterioasă. Este vorba de actriţa şi modelul australiană Maddison Brown. Câteva zile mai târziu ei au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau fără teamă că ar putea fi văzuţi.

Maddison Brown, în vârstă de 22 de ani, este cunoscută pentru a fi jucat în serialul 'Dinasty', dar şi pentru rolul său din filmul 'Strangerland', alături de Nicole Kidman. Ea a defilat pentru case de modă precum Marchesa, firma fostei soţii a lui Harvey Weinstein, şi pentru brandul Jason Wu. Este vorba de o fată cu un profil total diferit de cel al lui Miley Cyrus. Îi place foarte mult natura, soarele şi plimbările în aer liber. Îi place, de asemenea, să călătorească după cum arată postările de pe contul său de Instagram, unde are peste jumătate de milion de admiratori, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel