Mădălina Ghenea s-a săturat! A trecut la jigniri: Oligofrenilor!

Sătulă de acuzațiile potrivit cărora are nasul operat sau fața tăiată, Mădălina Ghenea a răbufnit. Fotomodelul internațional a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook adresat tuturor celor care o critică pentru excesul de operații estetice.

Mădălina Ghenea dezminte toate informațiile conform cărora și-a tăiat fața și și-a operat nasul. Fotomodelul îi face oligofreni pe toți cei care au împrăștiat aceste vorbe. "Pentru oligofrenii care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat fața ca să îmi schimb înfățișarea public aceste poze realizate în 2008 și postate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfățișarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumusețe, la 14 ani când am început moda nu știam să mă machiez sau să mă aranjez, în timp am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul. Nu mi-am tăiat niciodată fața. Voi cum arătați la 14 ani?", a scris fotomodelul pe pagina sa de Facebook.

Mădălina trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul Matei Stratan. Deși iubitului acesteia este prezent în majoritatea evenimentelor importante din viața fotomodelului, când este invitată la un eveniment monden, Mădălina Ghenea preferă să meargă singură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel