Luis Lazarus, după ce fiica lui Dincă a ieșit să vorbească: O nouă super manipulare. Cât tupeu!

Luis Lazarus
Luis Lazarus

Luis Lazarus a reacționat după ce fata lui Gheorghe Dincă a început să vorbească pe la televiziuni.

Jurnalistul nu crede nimic din ce spune fata lui Gheorghe Dincă și spune că trebuie să fim atenți să nu cădem în capcane.

”Un nou membru al familiei lui Dincă, fiica sa, o noua super manipulare la tv! Ca sa vedeti cât tupeu are și asta! De câte ori o întreabă moderatorul câte ceva important, nu știe, ca mai bine sa o întrebe pe maică-sa! Dar culmea e ca a spus ca maică-sa sta cu ea in casa! Deci e lângă ea la telefon, dar nu o da sa vorbeasca!!! Pffff! Altfel e foarte liniștita, speculează și ea in funcție de ce a văzut pe la televizor! Ba crede ca taică-său este criminalul, ba are dubii și nu știe sigur! Este exact discursul aiuritor care se recomanda zilele astea la tv, in așa fel încât nimeni sa nu înțeleagă nimic!

Aveți grija ... ăștia îl pregătesc pe criminal, sa NU mai fie criminal!!! După capul ei Dincă era un tip extraordinar, un tata minunat care a avut grija de ei și recent a devenit jegos, dezordonat și habar nu are de ce și cum!!! Dar ea nu tine legătura cu el de ... 10 ani! Ce convenabiiil! Eu zic ca Daniela asta a ieșit acum la rampa sa pună o perdea de fum intre adevăr și noi!”, a fost mesajul lui Luis Lazarus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel