Lucian Bolcaș despre repetiția semnului misterios făcut de Udrea

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, la Antena 3, gestul Elenei Udrea, acela de a-și atinge nasul într-un mod misterios, pentru a doua oară.

Elena Udrea a mers la Curtea Supremă, în cătușe, repetând gestul de a-și atinge nasul, gest făcut și luni, în Parlament.

„Elena Udrea, la ora actuală, este într-un scenariu. Un scenariu pe care i l-a scris cineva, asigurând-o că asta este singura ei speranță de libertate. Și crede cu fanatism în acest scenariu pe care îl îndeplinește, dovadă primele sale dezvăluri unde a folosit tehnicile elementare de manipulare: victimizare și creerea unui scandal mai mare care să abată atenția de la propriile ei fapte, dovadă discursul în Parlament, care i-a fost scris și dat să îl citească, dovadă chiar și acest gest mult discutat cu mâna la nas care a fost făcut cu un scop pur diversionist, pentru a capta atenția, pentru a capta discuția. Problema este următoarea: noi nu discutăm despre ce a făcut Elena Udrea, discutăm cum se scobește ea în nas, pe exterior. Există, totuși, niște limite! Și limitele astea mai reprezintă ceva care pe mine mă îngrijorează. Suntem într-o ceață, o ceață Elena Udrea, ceilalți arestați și așa mai departe. Și dedesubtul acestui val de ceață, care ne preocupă și ne înghite de tot, se întâmplă ceva! E, asta ar trebui să știm!”, a declarat Bolcaș pentru Antena 3.

Citește și: UDREA a făcut semnul cu degetul la nas și în CĂTUȘE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel