Luați cel mai ieftin pește și înfășurați-l în lipii: va fi mai gustos decât în restaurante 

Luați cel mai ieftin pește și înfășurați-l în lipii, va fi mai gustos decât în restaurante. Sursa - pixabay.com
Luați cel mai ieftin pește și înfășurați-l în lipii, va fi mai gustos decât în restaurante. Sursa - pixabay.com

Această rețetă promite că orice pește pe care îl veți găti, chiar și cel mai ieftin, va fi suculent, gustos și parfumat.

 

Pregătiți două tăvi deodată, deoarece familia va mânca totul de pe masă.

 

Ingrediente:

orice pește - 1 kg,

lipii - 10 bucăți,

roșii - 2 bucăți, 

ceapă - 1 bucată,

ou - 2 bucăți,

smântână - 350 grame, 

muștar - 1 linguriță,

semințe de muștar - 1 linguriță,;

o legătură de pătrunjel,

70-80 grame de brânză tare;

sare după gust.

 

Prepararea

 

Peștele se curăță și se taie bucăți. Se face un sos din 2 ouă, 250 grame de smântână, o legătură de pătrunjel, muștar, semințele de muștar, sare și ceapa tocată mărunt.

Puneți câte două felii de roșii pe fiecare lipie. Înmuiați peștele în sos și  puneți-l peste feliile de roșii. Adăugați încă o linguriță de sos deasupra. Înfășurați peștele în lipie. Repetați procedura cu toate feliile de lipie și bucățile de pește.

Supă picantă de pui cu lămâie și ghimbir: o rețetă neobișnuită

Brânză tare se dă prin răzătoare și se amestecă cu 100 de grame de smântâna.Transferați toate plicurile cu pește pe o tavă de copt și acoperiți-le cu sosul de smântână și brânză. Tava se dă în cuptorul încălzit la 200 de grade, pentru 20-25 de minute.

Peștele este incredibil de suculent, apetisant și aromat! Încercați o singură dată și această rețetă va rămâne în meniul familiei tale pentru multă vreme!

 

Pește delicios cu sos cremos, preparat în stil polonez. Transformă o cină obișnuită în una festivă

 

Îți prezentăm o rețetă destul de neobișnuită care te va încânta prin simplitate. Gustul și aroma deliciului vor fi apreciate de absolut toată lumea, de la mic la mare. Secretul pentru a găti peștele în stil polonez este că acesta trebuie fiert.

Din bulionul rămas se face un sos. În plus, vei avea nevoie de ierburi proaspete și ouă fierte. Pentru această rețetă poți folosi cele mai accesibile soiuri de pește. De exemplu, merluciu.  

Nu ați mâncat niciodată cartofi atât de moi și gustoși. Rețeta pentru o garnitură de excepție

Știuca, codul sau peștele de râu sunt, de asemenea, potrivite. Reține că trebuie să alegi cu atenție oasele înainte de a începe să gătești.

 

Ingrediente:

400 grame file de pește,

2 ouă,

50 grame de verdeață,

50 g de unt,

1 lingura făină,

10 ml suc de lămâie,

sare și boabe de piper după gust,

3 frunze de dafin.

 

Prepararea 

 

Peștele trebuie spălat sub jet de apă rece. Usucă peștele cu prosoape de hârtie și tăie fileul în bucăți mici. Scoate oasele de pește din fiecare bucată. Pregătește două cratițe mici: una pentru pește, iar una pentru ouă.

Adaugă sare, dafin și boabe de piper în prima cratiță. Aduce bulionul la fierbere la foc mare. Apoi focul se dă la minim și se adaugă peștele. Trebuie să gătești peștele 5 minute din momentul în care fierbe apa.

Lobio, un preparat tradițional georgian, care te va cuceri: este sățios și foarte gustos

În a doua cratiță fierbe ouăle. Ouăle fierte se decojesc, se răcesc și se dau prin răzătoarea grosieră sau le poți tăia în cuburi mici cu un cuțit. Pune peștele fiert pe un platou și folosește bulionul pentru a pregăti sosul.

Încinge tigaia și pune o bucată de unt. Cerne făina direct în tigaie, amestecând mereu. Acest lucru trebuie făcut pentru ca în amestecul să nu se formeze cocoloașe. Adăugă ouăle date prin răzătoare în tigaia cu unt și făină, amestecând bine.

De îndată ce sosul se îngroașă, toarnă cu grijă în el bulionul de pește. Amestecă sosul pentru a obține o consistență uniformă. Oprește aragazul și adăugă în sos verdeață tocată mărunt.

Chec cu mere și fructe uscate, fără unt și fără lapte: este gustos și moale 

Servește peștele acoperit cu generozitate cu acest sos delicat. Apropo,  peștele gătit în stil polonez poate fi așezat pe un pat de legume. Pentru aceasta vei avea nevoie de ardei dulce, ceapă, țelină, morcov, ciuperci.

Taie legumele în bucăți mici și pune-le într-o tavă de copt. În plus, poți așeza legumele și peștele în straturi. Apoi toarnă sosul și trimite tava la cuptor pentru ca legumele să fie gătite corect. Servește peștele în stil polonez decorat cu pătrunjel proaspăt, mărar sau coriandru. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel