LOVITURĂ în divorțul Pepe-Raluca. Tatăl Ralucăi, FOC și PARĂ: Cea mai mare RUȘINE posibilă

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a surprins pe toată lumea.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult atunci când artistul a fost acuzat că a bătut-o pe soția sa. Printre cei care au reacționat a fost chiar tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, un om de afaceri căruia nu i-a venit să creadă de acest scandal, mai ales după ce s-a aflat că fiica lui l-ar fi înșelat pe Pepe. 

Weekendul trecut, între Pepe și soția lui a avut loc o altercație, în urma căreia Raluca a făcut plângere la poliție, ba chiar a cerut și ordine de protecție împotriva acestuia. Mai apoi, ea și-a restrâns cererea, sperând, astfel, că motivele scandalului vor rămâne ascunse. Ei bine, conform declarațiilor făcute chiar de Pepe, soția acestuia a fost plecată la munte cu un alt bărbat, iar surse din apropierea familiei Pascu susțin că frumoasa brunetă ar ai fi avut o relație extraconjugală care ar fi ținut o bună perioadă de timp.

Ion Pastramă, reacție. Foc și pară pe Raluca

“La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur, însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Contactat pentru o reacție oficială, socrul lui Pepe nu a dorit să comenteze acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel