Liviu Dragnea, mesaj cu țintă directă: Sunt hârțogari. Eu n-am bani în pungă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în emisiunea "Viața satului", difuzată de TVR1, că în instituțiile statului sunt mulți „hârțogari care nu-și dau seama ce înseamnă o anumită perioadă în agricultură sau în zootehnie", în contextul subvențiilor în aceste sectoare.

"15 mai este o dată pe care am convenit-o împreună exact pentru motivele astea. Sunt mulți funcționari, hârțogari care nu-și dau seama ce înseamnă o anumită perioadă în agricultură sau în zootehnie. Sunt buni banii, dar una e să îi am când pot să achiziționez ce-mi trebuie, una e să-i am după și atunci când aveam nevoie nu-i pot folosi. (...)

Dacă îmi dă banii peste trei luni de zile în decembrie, ianuarie, de unde să cumpăr? Chiar dacă văd banii, eu n-am bani în pungă și atunci de unde să cumperi furaje pentru animale pe timp de iarnă", a spus Liviu Dragnea în timpul emisiunii Viața Satului de la postul public de televiziune, la care a participat alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Pentru anul 2019 cererile unice de plată care cuprind solicitari de sprijin pentru sectorul vegetal și zootehnic cât și cererile unice care conțin doar solicitări de sprijin pentru sectorul zootehnic s-au putu depune la centrele locale și județene APIA. Termenul limită de depunere fără penalităţi a fost 15 mai 2019 inclusiv.

Vezi și: Miting PSD, la Târgoviște. 14 străzi închise circulaţiei auto. "Dacă jandarmii vă cer documentele.."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel