Ce reprezintă literele care apar în denumirea smartphone-ului tău

Samsung folosește în denumirea telefoanelor sale mai multe litere. Însă foarte mulți dintre noi nu știm ce reprezintă aceste inițiale care apar frecvent aproape în toate denumirile telefoanelor produse de compania Sud-Coreană.

A, S, J, E, Y, R, W și alte litere care, luate individual poate nu vă spun nimic, dar intrând în componența numelui unui telefon Samsung ele reprezintă ceva.

Potrivit www.ilovesamsung.ro, iată ce reprezintă fiecare literă din denumirea smartphone-ului tău:

 „A” (Alpha) – acest segment a fost lansat în 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, cu specificaţii puternice şi materiale premium: 

Samsung Galaxy A5.

(w670)

 „C” (China) – este o serie de smartphone, C5, C7 produsă în China, inițial pentru piața chineză, au avut succes și acum le găsim pe toate piețele din lume: 

Samsung Galaxy C5.

 (w670)

 „J” (Japonia) – acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru Japonia, elegant și subțire, la prețuri accesibile , oferă foarte multe. A trecut în Taiwan apoi în toată lumea:  Samsung Galaxy J5.

(w670)

S” (Super inteligent) – telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă va fi utilizată numai pentru dispozitive emblematice, de la Samsung: Samsung Galaxy S8.

(w670)

M” (Magic) – modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic. (*Seria „M” face parte dintr-o gamă mai veche): Samsung Galaxy M Style M340S.

(w670)

R” (Royal / Rafinat) – modele de categoria premium, o combinație de putere, performanță și rafinament, pentru o persoana care dorește să fie definită de tehnologia care o folosește. (*Seria „R” face parte dintr-o gamă mai veche): Samsung Galaxy R i9103.

 (w670)

K” (Kapture) – o gamă de smartphone-uri axate puternic pe zona foto, dispun de aparate foto foarte performante.

(w670)

W” (Wonderful/Extraordinar) – telefoane de înaltă calitate, modele strategice, perfecte pentru cei care caută un echilibru între stil, performanță și preț. (*Seria „W” face parte dintr-o gamă mai veche):  Samsung i8150 Galaxy W. 

(w670)

Y” (Young/Tânăr) – acestea sunt modele de intrare pe piață sau modele strategice pentru piețele în curs de dezvoltare sau pentru un public tânăr mai sensibil la preț. (*Seria „Y” face parte dintr-o gamă mai veche):  Samsung S5360 Galaxy Y.

(w670)

 „Z” (Vine de la Tizen OS) – în cadrul acestui segment regăsim doar telefoane care utilizează sistemul de operare Tizen, primul smartphone cu sistem de operare Tizen a fost lansat în Rusia: Samsung Z2.

 (w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel