EXCLUSIV  Lista neagră cu dușmanii lui Kovesi. Vestea momentuliui pentru ”presa cu fax”. Gușă, CULISE: Semnalul din Bulgaria e foarte clar

Lista neagră cu dușmanii lui Kovesi. Vestea momentuliui pentru presa cu fax. Gușă, CULISE
Lista neagră cu dușmanii lui Kovesi. Vestea momentuliui pentru presa cu fax. Gușă, CULISE

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre lista neagră cu dușmanii Laurei Codruța Kovesi. 

Cozmin Gușă susține că există o listă a dușmanilor Laurei Codruța Kovesi, iar în următoarea perioadă în România ar putea fi făcute mai multe arestări.

VEZI ȘI: Boyko Borissov, premier al Bulgariei, reținut pentru corupție. Acțiunea, coordonată prin Kovesi

"Să nu vă mirați dacă o să vedeți prin țările astea diverse ținte ale Parchetului European la care nu v-ați fi așteptat, foști sau actuali politicieni pentru că modelul exersat de România în timpul statului paralel, prin executantul Kovesi, acum își va dovedi eficiența pe acest val de război rece, o să vedeți dacă face Kovesi vizită sau nu face și a doua zi le pune cătușe. Va urma perioada de glorie europeană a Laurei Codruța Kovesi, motorizată pe linia lui Soros, e adevărat, și se luptă și cu aceste arme.

Semnalul din Bulgaria este unul clar, urmează și în România, nu am nicio îndoială, se pregătește de ceva vreme chestia asta, dar nu putea să înceapă chiar cu România că România este totuși țara ei de baștină, dădea prost, dar o să upgradeze cu România la un moment dat pe baza unor dosare care sunt sigur că există, dar și a antipatiilor pentru că Laura Codruța Kovesi este o tipă revanșantă și își va folosi această putere dată de conjunctura de război rece pentru ca să exerseze pe câțiva dușmani vechi din România. (...) la fel cum în scandalul Microsoft a ales cu penseta românii implicați și i-au golit pe ăia de la Microsoft, tot la fel o să ia cu penseta, nu o să ia din USR-iștii ei, ci va lua din ceilalți, de pe la PNL, de pe la PSD, de pe la UDMR, nu vă temeți.", spus Cozmin Gușă.

Anunț pentru ”presa cu fax”

"Nicio problemă, așteptăm. Deci zici că presa va avea din nou o pâine de mâncat cu arestările la 6 dimineața?", a intervenit Bogdan Chirieac.

"Presa care are fax, că erau trimise rechizitoriile și inculpații dinainte, pe fax. Dacă ai lăsat faxul și ai trecut la whatsapp, salutare, nu mai e...", a spus Val Vâlcu.

"Sunt convins. Eram informat de vreo lună că există o listă pe care o negociază Laura Codruța Kovesi cu unii și cu alții, că nu e așa simplu în Parlamentul European. Aici, în Parlamentul României, nu ții cont de el, hodoronc-tronc, te-ai dus peste tot dimineața. Și când vorbești despre cei care și-au câștigat nevinovăția ulterior, oameni care au fost dovediți nevinovați, dar care au fost arestați, închiși, sistemul statului paralel, acțiuni de tip Portocală vor veni în România. Dacă presa s-a tâmpit atât de mult încât să participe din nou al acest joc neînvățând nimic din ce a făcut prost prima dată, ne merităm soarta.", a mai spus Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel