Liliana Păun, clarvăzătoarea vedetelor, despre harul pe care îl poartă ca o povară-EXCLUSIV

Născută la Târgu Jiu și mutată de ani buni in București, Liliana Păun a devenit in scurt timp un adevărat brand, fiind cunoscută drept "clarvăzătoarea vedetelor" sau "clarvăzătoarea care nu dă niciodata greș".

Printre prezicerile doamnei Liliana Păun, care s-au adeverit se număra: moartea pilotului Adrian Iovan, faptul că Mihaela Rădulescu se va despărti de Dani Oțil și va cunoaște un multi-milionar străin, procesul dintre Oana Zavoranu și doctorul Marek Vâlcu, faptul ca Andra va avea o fetița anul acesta, sau chiar moartea Mărioarei Zăvoranu.

CITEȘTE ȘI: Carmen Harra: Oana Zăvoranu va pierde averea

Scumpă la vedere și extrem de ocupată, am avut deosebita onoare să îi luăm un interviu în exclusivitate.


Bună ziua, doamna Păun. Spuneți-ne cum v-ați descoperit acest har al clarviziunii?

Acest har l-am primit la naștere, să-mi fie atât ajutor cât și povară. Spun povară pentru că e dificil să știi ca nu întotdeauna prietenii iți sunt prieteni și să treci cu vederea anumite lucruri.

Care a fost prima dumneavoastră clarviziune?

Prima clarviziune a fost la vârsta de 7 ani, când speriată și trezită dintr-un coșmar, i-am spus mamei că am visat un șarpe la fereastra casei noastre. Mama avea să constate în secunda imediat următoare că am avut un vis premonitoriu.

Ce fel de oameni vă calcă pragul cabinetului?

Nu aș vrea sa intru în amănunte, deoarece sunt o persoană foarte discretă, care ține foarte mult la confidențialitatea oamenilor cu care intru in contact. Pot să vă spun că nu vin doar vedete! Vin si oameni simpli cu probleme.

Ce părere aveți despre șarlatanii care pretind ca sunt înzestrați cu har divin?

Ați atins un subiect foarte interesant. E firesc ca timpul să coste bani și să fii nevoit ca în orice profesie, să îți fructifici munca. Însa nu la modul grosolan si mințind oamenii!
Sunt foarte puține persoane înzestrate cu har și asta se vede. Prefer să fiu diplomată în continuare și să nu dau nume pentru a nu crea animozități.
Oamenii care ajung să mă cunoască, știu ce fel de persoană sunt.

Care a fost cea mai mare cumpănă din viața dumneavoastră?

Moartea soțului meu... Am presimțit momentul și aș fi vrut să dau greș pentru prima oară. Nu a fost asa... De 8 luni îmi este tot mai dor de el, însă comunicăm chiar si dincolo de moarte și asta mă ține puternică.

Cum decurge o zi din viața Lilianei Păun?

Trebuie să recunosc că am un program foarte încărcat, iar de multe ori în dorința de a ajuta cât mai mulți oameni uit să mai dorm. Astfel diminețiile devin nopți albe.
Nici nu știu ce să vă răspund pentru că la mine toate zilele sunt cu întâlniri și prea puțin mai am timp și pentru mine. Dar asta este cea mai mare satisfacție: să îi ajut pe cei din jur.
Mai ies cu fiul meu Geo și nora mea la pescuit, atunci când avem timp. Mă relaxează.

În încheiere îmi puteți spune care sunt planurile dumneavoastră de viitor?

Lucrez la o carte, iar in cel mai scurt timp posibil o voi publica. Sigur vă va stârni interesul, deoarece este o bucațică din mine pusă în rânduri.
Îmi doresc de asemenea să fiu sănătoasă și să pot ajuta la fel de mulți oameni și de acum înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel