Carmen Harra: Oana Zăvoranu va pierde averea

oana-zavoranu
oana-zavoranu

Carmen Harra a spus, luni, la "Star Magazin", de la Antena Stars, că Oana Zăvoranu va pierde destul de rapid toţi banii pe care i-a moştenit.

Carmen Harra a dezvăluit la Antena Stars că Marioara Zăvoranu va dori să transforme lucrurile materiale în spirituale, astfel ca Oana să înveţe să facă singură bani. Mai mult, clarvăzătoarea a spus că bruneta poate să se împace cu spiritul karmic al mamei ei, scrie spynews.ro.

"A fost mare discordie întrea ea şi mama ei. Banii şi formele materiale se transformă energetic. Sufletul Marioarei vrea să ia cu ea această formă energetică. Ea vrea să o lase pe Oana fără nimic, pentru ca Oana să înveţe să facă singură bani şi să se descurce singură. Relaţia cu mama ei a fost una dificilă şi din cauza asta Oana nu a putut să facă un copil. Averea până la urmă nu contează, ci relaţia cu familia. Eu nu am cunoscut-o pe Marioara, dar îi simt prezenţa. Spiritul e conectat pentru că a murit neîmpăcată. A rămas tot ca o rană deschisă, pentru că ea nu s-a împăcat cu fiica ei. Oana va pierde averea destul de repede într-un mod treptat. Oana este un suflet foarte liber şi nu o interesează lucrurile materiale. Ea nu are noţiunea banului, pe care mama ei a avut-o şi de aceea va pierde foarte repede. Poate evita pierderea banilor dacă face o împăcare cu karma mamei ei", a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel