Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion: "Nu mai pot!"

Se iubesc și asta se vede cu fiecare apariție. Ieri, matinalul Răzvan Simion și-a serbat ziua de naștere, alături de Lidia Buble, la Paris. Chiar dacă sunt împreună, vedeta a ținut să-i transmită și un mesaj online, în stilul caracteristic.

"L-am scos la plimbare, pentru că este ziua lui. Îl iubesc şi mă dau în vânt după el şi nu mai pot. Cam cine nu şi-ar dori să fie în locul meu? Asta este. Pentru că pot şi pentru că îmi permit", a scris Lidia Buble, pe Instagram.

Răzvan Simion a împlinit 38 de ani. Matinalul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreață, de aproximativ trei ani. Au trecut peste toate răutățile și astăzi se bucură în liniște de relația lor, chiar dacă tatăl artistei nu l-a cunoscut nici acum pe prezentatorul tv.

"Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", spunea Lidia Buble, într-un interviu pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel