Liderul Marcel Ciolacu (PSD) îngroapă PNL cu două fotografii surprinse în București

Ovidiu Anghel, șef PNL Buzău și candidat la Primărie, a acuzat PSD că a început în mod ilegal campania electorală. Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a avut o replică pentru acuzațiile care au fost aduse partidului. Președintele arată că, de fapt, PNL a început cu stângul la acest capitol.

Este vorba, în primul rând, despre răspândirea, în mai multe unităţi administrativ-teritoriale buzoiene, a unor fluturaşi electorali, având pe o faţă fotografia candidatului PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, actualul deţinător al funcţiei, Petre Emanoil Neagu, împreună cu un fragment din programul politic al acestuia, iar pe cealaltă faţă, cu fotografia candidatului social-democrat la primăria comunei pe raza căreia au fost răspândite

"Ca urmare a conferinței de presă organizate de PNL Buzău marți 22 martie, observ că liberalii buzoieni sunt mai degrabă interesați de jocurile politice decât de problemele municipiului și ale județului. Ceea ce au afirmat nu are nicio legătură cu legislația electorală în vigoare, pe care le recomand să o citească mai cu atenție, pentru că e clar că nu o stăpânesc, principalele îndatoriri și atribuții în ceea ce privește campania și precampania electorală revenind Autorității Electorale Permanente", a spus Marcel Ciolacu.

[citeste si]

"Menționez că PSD nu a încălcat nicio lege, acțiunile întreprinse de noi făcând parte dintr-o campanie de consultare cu privire la programul nostru electoral. Este cumva similar cu ceea ce fac și liberalii în alte localități. (în acest sens am atașat două astfel de exemple, bannere expuse în București, cu diverși candidați liberali).

Cred că cei de la PNL sunt în continuare ancorați în trecut și extrem de confuzi după toate scandalurile recente. Este însă doar problema lor. Dar nu voi accepta ca, din dorința de a-și acoperi propriile greșeli, să facă acuzații nefondate la adresa noastră. PSD Buzău nu a încălcat și nu va încălca legislația electorală atât timp cât eu voi fi președintele acestei organizații", a adăugat liderul PSD Buzău.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel