Urmărește emisiunea live


Lepa, criminalul polițistului, s-a spânzurat. Dumitru Coarnă: ''S-a făcut dreptate''

Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului de 43 de ani, a fost găsit spânzurat, luni dimineața, în penitenciar. Președintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, a vorbit despre decizia cutremurătoare a acestuia.

Probabil, până la urmă, indiferent de natura lui personală, a avut un fel de conștiință. Dacă nu reacționa violent, avea 4 ani și ceva de executare, în doi ani era eliberat condiționat, cu recursul compensatoriu poate și mai repede. A omorât un polițist de 43 de ani, care nu mai poate fi adus înapoi. Într-un fel, s-a făcut dreptate. E clar că omul avea probleme, altfel nu trăgea în acest polițist și nu făcea acum acest gest. E clar că avea probleme de anumită natură.

Am verificat și eu și se pare că s-a spânzurat cu lenjerie de pat. Până la urmă nu mai reface situația inițială, gestul lui sinucigaș, dar într-un fel s-a făcut dreptate, deși lucrurile astea ar putea fi evitate dacă acest individ avea un pic de luciditate la momentul în care a fost urmărit de acei patru polițiști. În doi ani, maxim, era eliberat condiționat. Nu era pentru prima dată în închisoare, știa ce era acolo. Nu era ceva nou, un element care să provoace o anumită stare, a spus Dumitru Coarnă, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

 Vezi și: UPDATE Lepa, ucigașul polițistului, s-a spânzurat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel