UPDATE Lepa, ucigașul polițistului, s-a spânzurat

Ionel Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în celula sa, anunță Antena 3, luni dimineața.

UPDATE

Medicii SMURD au declarat decesul lui Marcel Leca, anunță Antena 3.

La penitenciar a fost deschisă o anchetă. Se pare că individul s-ar fi spânzurat în toaleta penitenciarului.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată.

------

Medicii din penitenciar au încercat să-l resusciteze, ei fiind primii care au intervenit în Penitenciarul din Timișoara.

El se afla în perioda de carantină și era singur în celulă. Se așteaptă anunțul medicilor de pe Ambulanță. Au mai venit și polițiștii de la Criminalistică. Marcel Leca El s-a spânzurat cu cearșaful.

Leca este recidivistul care l-a ucis pe polițistul din Timiș. El evadase după o altă condamanare dintr-un alt penitenciar. Lepa avea un mandat de executare a unei pedepse de patru ani şi opt luni pentru care era şi urmărit în momentul în care a comis crima.

Duminică după-amiază, pe 2 iunie, agentul Cristian Amariei a fost împuşcat în zona gâtului în timpul unui filtru rutier în localitatea Izvin. Poliţistul încerca să oprească o maşină dată în urmărire.  

Ionel Lepa a susţinut că a vrut să îl împuşte în picior pe poliţist, însă l-a nimerit în gât. El a povestit că, după atac, s-a ascuns în zone împădurite şi aşa a reuşit să scape mai bine de 24 de ore de cei care îl căutau. Lepa a fost capturat în locuința sa din Repea, după ce a stat ascuns într-o pădure. În momentul în care a fost capturat, Marcel Lepa,ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, avea asupra sa o borsetă în care se afla pistolul cu care a comis crima şi şase gloanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel