€ 5.0920
|
$ 4.3312
|
Curs valutar: € 5.0920
|
$ 4.3312
 

Laura Cosoi, REŢETĂ cu ingredientele rămase de la Paşti. ASPECT DE NOTA 10

laura-cosoi_34696700
 

Laura Cosoi a arătat ce se poate face cu ingredientele şi alimentele rămase după masa de Paşti, pentru a nu fi aruncate. 

"Ceva cartofi încolţiţi, o sfeclă roşie uşor stafidită, mirodenii şi 2-3 linguri ulei de măsline au salvat o masă şi astfel nu am risipit alimente preţioase, mai ales în această perioada. Am dedicat pe blog un articol pe tema asta: ce facem cu mâncarea rămasă, sau cu ingredientele gata să expire?", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close