Laura Cosoi, REŢETĂ cu ingredientele rămase de la Paşti. ASPECT DE NOTA 10

Laura Cosoi a arătat ce se poate face cu ingredientele şi alimentele rămase după masa de Paşti, pentru a nu fi aruncate. 

"Ceva cartofi încolţiţi, o sfeclă roşie uşor stafidită, mirodenii şi 2-3 linguri ulei de măsline au salvat o masă şi astfel nu am risipit alimente preţioase, mai ales în această perioada. Am dedicat pe blog un articol pe tema asta: ce facem cu mâncarea rămasă, sau cu ingredientele gata să expire?", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel