Laufer - Iohannis, acuzații antisemitism. Chirieac: Abia atunci o să știm...

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Klaus Iohannis respinge acuzațiile de antisemitism aduse de Ilan Laufer după ce Președintele României a refuzat numirea acestuia în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația dintre cei doi.

Întrebat dacă au fost suficiente declarațiile făcute de Klaus Iohannis drept replică la acuzațiile de antisemitism ale lui Ilan Laufer, Bogdan Chirieac este de părere că abia după ce organizațiile mondiale evreiești vor analiza lucrurile, vom afla unde ne poziționăm.

Domnul Ilan Laufer a notificat principalele organizații mondiale evreiești și acolo lucrurile se analizează cu mare atenție. De abia după ce vom avea răspunsuri de la aceste organizații, inclusiv American Judges Community, atunci o să știm ce se va întâmpla.

Deocamdată nu știm ce se întâmplă. Ilan Laufer a prezentat niște fapte. Cea mai importantă a fost refuzul președintelui de a da curs solicitării Guvernului și de a muta Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim. S-au înșiruit niște fapte, declarații ale președintelui, decizii politice, cum ar fi respingerea nemotivată a lui Laufer. Ilan Laufer a susținut că va face cunoscut inclusiv unei prestigioase organizații evreiești să îi retragă medalia pe care a primit-o Klaus Iohannis în calitate de președinte al României. Abia după ce aceste organizații se vor pronunța, vom afla unde suntem. Deocamdată Ilan Laufer l-a acuzat și a înșiruit niște fapte, președintele s-a dezvinovățit. Nu putem vorbi de o tranșare a conflictului., a afirmat Bogdan Chirieac în cadrul jurnalului de știri de la România TV, prezent prin legătură telefonică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel