Lacrimi la Antena 1: Nu vreau să fiu aici!

Emoții mari la Antena 1!

Duminică seară, de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor putea vedea o nouă ediție a emisiunii "România Dansează". Cei mai talentați concurenți se vor duela pentru un loc în marea finală.

Talentul este mare, dar pasiunea pentru dans şi emoţiile din timpul momentelor artistice şi mai mari pentru că celor trei juraţi CRBL, Connect-R şi Monica Petrică le este dificil să-i aleagă pe cei mai buni. La unul dintre dueluri, Connect-R nu şi-a putut abţine lacrimile şi a izbucnit în plâns la sfârşitul unui moment de dans contemporan a doi îndrăgostiţi ce se iubesc şi în afara scenei de dans: „Se vede în coregrafia voastră că vă iubiţi. Este foarte greu să-mi găsesc cuvintele pentru că sunteţi extrem de emoţionanţi. Ceea ce aţi făcut voi se numeşte dragoste transpusă în dans", mărturiseşte Connect-R.

VEZI ȘI: O vedetă de la Antena 1 își terorizează colegii de platou

La momentul jurizării, artistul şi-a declarat nemulţumirea faţă de faptul că trebuie să aleagă o singură pereche din cele două, care să ajungă în finală: „În momentul ăsta nu-mi mai doresc să fiu aici, la masa juriului, pentru că simt că fac un păcat. Îmi este aproape imposibil să aleg", adaugă Connect-R. Întregul moment va putea fi urmărit la „România Dansează" duminică, în prima etapa semifinalelor, începând cu ora 20:30, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel