KLAUS IOHANNIS, CODRUȚ ȘEREȘ - GRIVCO. Cum reacționează Iohannis după afirmațiile lui Șereș

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a reacționat, luni, după declarațiile fostului ministru al Economiei, Codruţ Şereş, care a afirmat că edilul Sibiului a participat în 2009 la negocierile pentru funcția de premier purtate la Grivco.

Citește și: Iohannis îl acuză de minciună pe Ponta și îl provoacă să ...

Klaus Iohannis a declarat că afirmaţiile lui Codruţ Şereş pe tema întâlnirii de la Grivco sunt "simple dezinformări", transmite Agerpres.

"Nu au existat niciodată astfel de negocieri, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări", a răspuns primarul Sibiului, întrebat despre declaraţiile lui Codruţ Şereş, care a spus că încă din 2005-2006 Iohannis ar fi discutat cu Dan Voiculescu.

Liderul PNL a apreciat că fostul ministru al Economiei insistă în acest caz, adăugând că "probabil a primit o temă". "Nu mă interesează nici dl Şereş, nici divagaţiile sale", a continuat Klaus Iohannis.

El a subliniat că nu s-a întâlnit niciodată în particular cu Dan Voiculescu şi nici nu ar fi participat la negocieri în prezenţa acestuia.

"Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu am negociat niciodată ceva", a încheiat Klaus Iohannis.

Vezi și: Iohannis a cerut un martor. Sereș spune cum i-a deschis ușa la Grivco

Codruţ Şereş a declarat, luni, că nu înţelege de ce liderul PNL "se ascunde de un lucru cât se poate de evident" şi de ce ar fi fost o ruşine faptul că a mers la sediul Grivco.

"Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis, decât ceea ce am spus într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru, pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce dl Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco", a afirmat fostul ministru al Economiei, la ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel