Klaus Iohannis a cerut un martor. Sereș spune cum i-a deschis ușa la Grivco

Dan Andronic a publicat pe evz.ro convorbirea pe care a avut-o cu Condruț Sereș care spune că l-ar fi văzut pe Klaus Iohannis în biroul lui Dan Voiculescu, în anul 2009, la Grivco.

Discuția dintre Dan Andronic și Codruț Sereș a venit după ce, Sereș i-a dat un mail lui Andronic cu titlul: "Johannis minte. Am fost de față când s-a întâlnit cu Voiculescu la GRIVCO. Voiculescu e un om puternic. Nu l-ar fi numit premier al coaliției GRIVCO dacă nu-l vedea și nu avea garanții. Nu înțeleg jocul lui Johannis, dar se face de râs. Am fost prea mulţi prezenți acolo".

Jurnalistul Dan Andronic l-a contactat pe autorul mesajul şi a avut o discuţie cu el:

Dan Andronic: Bună ziua!

Martor Ocular: Bună ziua!

D.A. : Am primit un mesaj în care spuneți că ați fost cel care l-a introdus pe Klaus Iohannis la Dan Voiculescu, în biroul său de la GRIVCO, în anul 2009. Este adevărat?

M.O. : Este foarte adevărat.

D.A. : Vorbim de momentul 2009 (cel negat de Klaus Iohannis – n.a.)?

M.O. : Vorbim de momentul 2009, când propunerea lui Traian Băsescu de prim-ministru era Lucian Croitoru, iar Opoziția vroia să-I facă o contrapropunere. Se uniseră Geoană cu Antonescu și veniseră cu propria propunere de premier. Ăla-i momentul.

D.A. : Repet! Vorbim de momentul 2009 și de locația GRIVCO...

M.O. : Da. Fuseseră mai multe întâlniri acolo. Una cu Mircea Geoană, alta cu Crin Antonescu, iar între timp Antonescu se înțelesese cu Geoană pe soluția Iohannis. Veniseră împreună la Dan Voiculescu să-l convingă să-i susțină. Din punct de vedere politic și mediatic.

D.A. : Și Klaus Iohannis a venit la GRIVCO?

M.O. : Iohannis a venit la întâlnire. Dan Voiculescu acceptase propunerea și ceruse să discute cu el.

D.A. : Iar dvs ați fost acolo când a venit Iohannis la GRIVCO?

M.O. : Eu am fost acolo. Au mai fost și alți oameni acolo. Eu nu am participat la întâlnire...

D.A. : Ați participat sau nu ați participat? Dacă nu, de unde știţi?

M.O. : N-am participat la întâlnire! Dar eu l-am primit la intrarea în sediu GRIVCO, ne-am strâns mâna, ne-am salutat și l-am condus în încăperea în care se afla Dan Voiculescu.

D.A.: Ce funcție aveaţi în acel moment?

M.O.: Eram foarte apropiat de Dan Voiculescu de ani de zile și urma să devin președintele Consiliului de Administrație la Intact Media Grup!

”Aceasta este prima parte a discuției pe care am avut-o preț de câteva minute cu Codruț Sereș. El este martorul ocular al acestei întâlniri, personaj care la acel moment era unul din oamenii de încredere al lui Dan Voiculescu”, a scris Dan Andronic.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seară că premierul Victor Ponta a "minţit" în momentul în care a susţinut că în anul 2009 a fost împreună cu edilul Sibiului la sediul Grivco, provocându-l pe prim-ministru să aducă probe sau matori ai acestei presupuse întâlniri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel