Kim Jong-un putea fi ucis. Dezvăluiri din culisele spionajului

kim jong un
kim jong un

Amănunte despre o posibilă eliminare a liderului nord-coreean au ieșit la iveală după ce  Business Insider a făcut dezvăluiri legate de faptul că americanii au putut, în urmă cu o săptămînă, să îl ucidă pe Kim Jong-un.

Potrivit sursei citate, SUA l-au avut în vizor pe Kim Jong-un timp de 70 de minute, în momentul lansării rachetei intercontinentale.

Evenimentul, desfășurat în Coreea de Nord, pe 4 iulie, a fost urmărit de militarii și spionii americani îndeaproape, iar dictatorul Kim Jong-un a fost timp de 70 de minute o țintă perfectă, scrie evz.ro.

În acest timp, Kim Jong-un a fumat o țigară lângă rachetă și s-a învârtit prin zonă, tot timpul în vizorul oficialilor americani.

Americanii, scrie publicația online din SUA, ar fi putut să folosească una dintre rachetele de mare precizie pe care le are instalate în regiune pntru a distruge racheta și pentru a-l elimina pe liderul nord-coreean. Dar nu a făcut-o.

[citeste si]

Au preferat ca, la o zi după lansarea rachetei, SUA și Coreea de Sud să efectueze manevre militare cu arme de mare precizie, însă doar ca un avertisment.

Mesajul Washingtonului, spun analiștii consultați de Business Insider, este acela că SUA ar putea să îl ucidă pe dictator, dar nu doresc acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel