Johnny Depp s-a căsătorit cu actrița Amber Heard

Johnny Depp s-a căsătorit, marți, cu actrița americană Amber Heard într-o ceremonie civilă desfășurată în Los Angeles, au indicat miercuri ziarele locale.

Cuplul, care s-a logodit în 2012, și-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas, au indicat magazinele People și US Weekly, scrie Agerpres.

Nunta a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles.

Actorul (51 de ani), câștigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani), la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la "The Rum Diary" în 2011. Actrița este cunoscută pentru rolurile din "All the Boys Love Mandy Lane" (2006) și "North Country" (2005).

Potrivit AFP, căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actrița Lori Anne Allison, de care s-a despărțit doi ani mai târziu.

Actorul a mai avut relații cu actrițele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn și Wynona Ryder, dar și cu Vanessa Paradis, cu care a trăit timp de 14 ani, între 1998-2012, și are doi copii, Lily-Rose și John Christopher.

Familiile și prietenii cuplului sunt așteptați în acest weekend pe insula Little Hall Pond Cay, pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane dolari, potrivit cifrelor oferite de revista Forbes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel