Jim Carrey, pus într-o situație LIMITĂ: ”Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”. Cum a reacționat actorul

jim carrey
jim carrey

Actorul Jim  Carrey (58 de ani) a povestit un incident din viața sa în care a crezut că își vede moartea cu ochii.

Jim Carrey, care a lansat o nouă carte, intitulată „Memoirs and Misinformation“, a povestit în cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon că imaginea de pe copertă reprezintă „expresia pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit“, arată ET.

Este vorba despre o întâmplare petrecută în Hawaii, pe 13 ianuarie 2018, când mai multe persoane au primit pe telefon alerta de atac cu rachete. Printre acestea s-au numărat Jim Carrey și asistenta sa.

„Asistenta mea, Linda, m-a sunat şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi. Ea strângea telefonul în mână și a făcut din greșeală o captură foto. Aceea este coperta cărții, exact fața mea după ce mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, a povestit actorul.

Din fericire, s-a dovedit a fi o alertă falsă, ca rezultat a unei erori umane, dar panica a fost reală pentru cei aflați pe insulă, iar Jim Carrey povestește că își dorea cu disperare să plece de pe insulă pentru a ajunge la fiica lui, Jane.

„Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat adio unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă.“ a povestit el. 

Așa că actorul a luat decizia să-și petreacă ceea ce credea că sunt ultimele clipe din viață într-un cadru liniștit.

„Am rămas pe insula Lanai și am privit oceanul. În acel moment, am început să mă gândesc: OK, ei bine, ce pot face cu ultimele mele clipe? Așa că am decis să trec printr-o listă a lucrurilor pentru care sunt recunoscător. Nu mă puteam gândi la altceva decât la toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat şi binecuvântările de care am avut parte. A fost minunat. Şi ajunsesem într-o stare de seninătate totală, în ultimele două minute avute la dispoziţie, când am aflat că nu urma, de fapt, să murim cu toţii. Ceea ce plănuiam să fac era să închid ochii şi să fiu recunoscător“, a mai povestit Carrey.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel