Jean Reno a povestit experienţa dificilă în timpul filmărilor din junglă pentru producţia "Da 5 Bloods"

Pe platoul pe care se turna drama de război "Da 5 Bloods", ce relatează povestea a patru veterani din Vietnam, era atât cald şi de umed încât membri ai echipei de filmare au leşinat, a povestit actorul Jean Reno, relatează luni Press Association.

Jean Reno, 71 de ani, joacă rolul unui răufăcător în Da 5 Bloods, primul film regizat de Spike Lee după 'BlacKkKlansman, care a câştigat premiul Oscar.

Actorul francez s-a referit la Lee ca fiind un "om foarte simplu, cu un punct de vedere real" şi a spus că a fost "foarte fericit" de prezenţa regizorului pe platoul de filmare.

Cu toate acestea, el a spus că filmările au fost "foarte dificile" şi că a trebuit să fie "foarte atent".

Filmat în junglă în Thailanda, "Da 5 Bloods" urmăreşte povestea a patru veterani afroamericani care se întorc în Vietnam în căutarea rămăşiţelor liderului echipei lor şi pentru a găsi o comoară îngropată.

"Am făcut-o. L-am interpretat pe tipul cel rău în mijlocul junglei. A fost fantastic", a declarat Jean Reno.

"Spike Lee m-a sunat şi mi-a spus că, pentru că filmul are loc în Vietnam, el are nevoie de cineva care este francez, aşa că m-a întrebat dacă vreau să joc", a mai spus Reno. 

"Am filmat în Thailanda. A fost un sentiment unic, dar foarte dificil - cel mai dificil este căldura din junglă. Este foarte greu. Trebuie să te protejezi şi să fii atent pentru că unii au leşinat din cauza căldurii şi a umidităţii", a povestit actorul francez, cunoscut în special pentru rolurile din "Leon: The Professional" şi "Wasabi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel