Jaqueline Cristian, după finala de dublu - A contat foarte mult că am jucat semifinala atât de târziu

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a declarat, duminică, după ce a pierdut finala de dublu la BRD Bucharest Open alături de partenera ei, Elena Gabriela Ruse, că a contat foarte mult faptul că semifinala s-a încheiat sâmbătă la miezul nopţii.

"Am fost puţin stresate. Ne-am dorit atât de mult acest titlu încât din dorinţa de a face totul perfect am greşit. Şi adversarele au jucat foarte bine. Ne aşteptam la un meci foarte greu... Au fost însă mingi apropiate, ghemuri strânse... azi norocul chiar nu a fost de partea noastră. Ele au fost mult mai norocoase. A fost puţină presiune şi prea multă dorinţă de câştig. A contat foarte mult că am jucat aseară până târziu. Vă spun sincer, eu sunt destul de răcită din cauza vremii de aseară. Azi m-am trezit cu nasul înfundat şi o stare de moleşeală foarte urâtă. Oboseala şi-a spus de asemenea cuvântul, pentru că înainte de meci când ne-am dus să facem un mic antrenament eram destul de încordate, destul de moi, ca să spun aşa. După o victorie ca aseară e destul de greu să adormi, pentru că adrenalina îşi spune cuvântul. Când termini meciul la 12 noaptea, e foarte greu să adormi după aceea", a afirmat ea.

"O să ne amintim cu drag de această zi. Este prima noastră finală împreună şi în al doilea rând este acasă. Ceea ce o face de zece ori mai frumoasă şi ştim amândouă cât de mult ne-am dorit tot anul să vină turneul şi să dăm totul din noi. Şi anul trecut am ajuns în semifinale, iar anul ăsta ne-am depăşit rezultatul. Cu siguranţă ne vom aminti cu drag", a adăugat Jaqueline Cristian.

Jucătoarele române de tenis Jaqueline Adina Cristian şi Elena-Gabriela Ruse au fost învinse de cuplul Viktoria Kuzmova (Slovacia)/Kristyna Pliskova (Cehia) cu 6-4, 7-6 (7-3), duminică, în finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi găzduit de Arenele BNR din Capitală.

Cristian (21 ani, 245 WTA la dublu) şi Ruse (21 ani, 178 WTA la dublu), la prima lor finală WTA din carieră, vor primi un cec de 6.400 dolari şi 180 de puncte WTA la dublu. Câştigătoarele s-au ales cu 12.300 dolari şi 280 de puncte WTA.

În cele şase ediţii ale turneului WTA de la Bucureşti, România a obţinut trei titluri la dublu, dar a avut reprezentante şi în celelalte trei finale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel