EXCLUSIV  Iuliana Marciuc a fost elev de top: „Am fost premiantă cu coroniță, comandant de grupă, de detașament și chiar de unitate”

Iuliana Marciuc a fost elev de top: „Am fost premiantă cu coroniță, comandant de grupă, de detașament și chiar de unitate”  Foto Facebook Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc a fost elev de top: „Am fost premiantă cu coroniță, comandant de grupă, de detașament și chiar de unitate” Foto Facebook Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, de la TVR2, a povestit, în exclusivitate pentru Spectacol, ce visa să devină în copilărie, care este relația ei cu notele primite de fiul său la școală și ce fel de elev era ea. 

SPECTACOLA:  În primii ani de scoală, le ce cariera ai visat?

Iuliana Marciuc: Am vrut să fiu artistă ...așa parcă suna și un cântec. Apoi m-am gândit că pot face teatru și în viață.

SPECTACOLA: Dar copilul tău?

Iuliana Marciuc: Nu-l spunea bine pe "r" și mi-a spus că vrea să fie "actoi" iar puțin mai tărziu a zis regizor...

Dacă Iuliana Marciuc s-a numărat printre elevii de top, ce facultate a urmat și care este cea mai draga amintire din viața sa de student...CITEȘTE CONTINUAREA INTERVIULUI PE SPECTACOLA!

Alte interviuri. Tibi Clenci, despre filtrele de pe rețelele de socializare și editarea excesivă a pozelor: ”Modificarea realității îți va fura și ultimul zâmbet”

Tibi Clenci a mărturisit că nu are de gând să fie „blând” cu vedetele din competiția ”Bravo, ai stil!”. Acesta a vorbit și despre cele mai mari greșeli în editarea fotografiilor de pe rețelele de socializare.

În era filtrelor de pe rețelele de socializare, unde ne confruntăm cu o avalanșă de poze editate, Tibi Clenci a spus: 'Suntem oameni... și mulți dintre noi, și la propriu și la figurat, purtam măști. Ne este treamă să ne arătam cu adevărat propria înfățișare. Slăbiciunile sunt momente ce trebuie îndepărtate, însă pentru aceasta ai nevoie de un colac de salvare. Descoperirea acestuia este un lucru ce ține de fiecare dintre noi.'

Tibi ClencI a mai subliniat care sunt cele mai mari greșeli, din punctul său de vedere, în editarea fotografiilor din social media, dar și ce gândește un fotograf profesionist când vede fotografiile „mutilate” prin filtrele care aplică machiaj, subțiază talia sau măresc șoldurile! Citește INTERVIUL INCENDIAR pe SPECTACOLA!

Andrei Aradits, investiție majoră în pandemie: "Eu fac parte din oamenii norocoși"

Andrei Aradits a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce investiție majoră a făcut în pandemie.

Andrei Aradits este căsătorit de 15 ani cu Andreea şi au împreună un fiu, Eric, în vârstă de 14 ani. Prezent la filmările serialului „Vlad”, unde Andrei Aradits interpretează rolul principal al lui Ştefan Dragomir, actorul a acceptat să răspundă la câteva intrebări.

Investiția lui Andrei Aradits

Actorul a mărturisit că pentru el și familia sa, pandemia a fost ca un moment de respiro. Andrei Aradits a declarat că a reușit să își îndeplinească un vis, în pandemie.  CITEȘTE PE SPECTACOLA CARE A FOST INVESTIȚIA SA MAJORĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel