Iulia Albu - Botezatu, conflict după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: ''Crezi că ei sunt mai puțin vinovați?''

Sursa: Iulia Albu Facebook
Sursa: Iulia Albu Facebook

La îndemnul mamei lui Răzvan Ciobanu, Iulia Albu a ținut un discurs la înmormântarea designerului, fapt ce l-a făcut pe Cătălin Botezatu să se simtă atacat după ce a auzit cuvintele criticului vestimentar și i-a spus acest lucru fostei colege de la Kanal D. Astăzi, Iulia Albu vorbește despre discursul de la înmormântare și despre relația cu Botezatu.

Iulia Albu spune că nu a dat niciun nume în discursul de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, dar recunoaşte că s-a referit la anumite persoane şi nu a ezitat să îi dea o replică lui Cătălin Botezatu.

"Fiind rugată de mama lui am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea ca Iulia Albu să nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege înţelege", a spus Iulia Albu într-o emisiune de televiziune.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Secretele creatorului de modă, ajunse în presă. Scandaluri grave

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel