Urmărește emisiunea live


Irina Rimes, în stare gravă la spital. Are hemoragie!

Sursa: Giorgiana Croitoru
Sursa: Giorgiana Croitoru

Irina Rimes a ajuns în stare gravă la spital, cu hemoragie internă, și se află chiar acum pe masa de operație. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook.

Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, după ce aseară i s-a făcut rău, în timpul unui concert. Jurata de la Vocea României are hemoragie internă și că se află chiar acum pe masa de operație.

Horia Brenciu este cel care a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook.

„Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos", este mesajul artistului.

Irina, la rândul ei, a postat un mesaj vocal pe Insta Story, prin care a explicat fanilor în ce situație se află și și-a cerut scuze că nu va putea onora contractul de Revelion, de la Iași.

"O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la spital internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație", a spus Irina, în jurul prânzului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel