Irina Bara, rezultat pe tabloul principal la Bogota

tenis
tenis

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a reuşit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a învins-o pe bulgăroaica Eliţa Kostova cu 3-6, 6-2, 6-3, duminică, în runda finală a calificărilor.

Irina Maria Bara (24 ani, 170 WTA) a obţinut victoria după două ore şi 14 minute de joc efectiv, dar meciul a fost perturbat de ploaie. Românca a reuşit să se impună în ciuda celor 11 duble greşeli comise, aceasta fiind a doua sa victorie în faţa bulgăroaicei Kostova (28 ani, 227 WTA), după ce în 2017 se impunea cu 6-4, 6-0 în primul tur la Contrexeville (Franţa, 100.000 dolari).

Bara şi-a asigurat un cec de 2.100 dolari şi 19 puncte WTA, urmând să joace în primul tur cu slovena Dalila Jakupovic (90 WTA), cap de serie numărul 9. Ana Bogdan, care nu a obţinut nicio victorie în acest an la simplu, va debuta la Bogota contra franţuzoaicei Chloe Paquet, venită din calificări. La dublu, Ana Bogdan face pereche cu americanca Sachia Vickery, urmând să joace luni contra cuplului Ana Danilina (Kazahstan)/Iana Sizikova (Rusia).

Bara evoluează alături de Elena Gabriela Ruse, adversarele din primul tur fiind Laura Pigossi (Brazilia) şi Renata Zarazua (Mexic).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel