Ionuţ Negoiţă, UŞURAT că a vândut Dinamo. "Nu sunt din lumea asta"

Ionuţ Negoiţă a afirmat, după ce a vândut clubul Dinamo Bucureşti, că este uşurat şi că şi-a dat seama că nu este din această lume. 

„E o ușurare. A ține un club de fotbal nu e o treabă ușoară. A ține un club ca Dinamo... părerea mea e că e cel mai greu din România, că are foarte mulți dușamni. A fost o provocare, am făcut cu sufletul ce am putut eu pentru Dinamo. Că n-am reușit foarte multe la nivel de performanță... asta este. Sper acum ca cine vine să investească în performanță.

Rămân fără discuție suporter la lui Dinamo. Ajut cu ce pot, dar să mai investesc în fotbal, exclus. Notoritate aveam mai puțină dar mai calitativă înainte. Nu sunt neapărat adeptul cantității. A fost o experiență, mi-am dat seama că nu sunt din lumea asta. Îi las pe alții care se potrivesc mai bine.

Mi-aș dori din tot sufletul ca Dinamo să facă performanța pe care eu mi-am dorit-o și n-am putut să o realizez. Mi s-au părut oameni serioși. Acum, știți cum e. Cred că au bani. Vedem cât sunt dispuși să investească”, a spus Ionuț Negoiță, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel