Ionuț Cristache, reacție fulger după conferința lui Iohannis

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a reacționat în contextul conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis miercuri seară.

„Dezbaterea, în închipuirea candidatului Iohannis care răspunde acum la diverse întrebări, n-are o utilitate pentru candidat neapărat, deci n-are rost să le facem în condițiile în care, întrebat fiind de 2014 nu l-au "ajutat" nici pe el dezbaterile, nici pe Ponta!

Alo, candidaților, nu vrem dezbateri pentru voi, ci pentru noi! Pe noi vrem să ne ajutăm să va înțelegem! Nu pe voi!", a scris Ionuț Cristache, miercuri seară, pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis a declarat că nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, precizând că înțelege perfect, dorința, nevoia de a avea o dezbatere reală, așezată, cu candidații din turul doi.

"„Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu împreuncă cu echipa mea o dezbatere așezată, săptămâna viitoare, marți seara, o dezbatere la care vor fi invitați să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru amndatul care sper să-l obțin în continuare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști, va fi o discuție deschisă, așeazată, care cu siguranță va fi pe placul românilor", a spus candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel